27 Mart 2010 Cumartesi

Fatihbayantemur.blogspot.com - Fatih Bayantemur Web Sitesi

Türkiye'nin arama motoru optimizasyonu ( seo ) ( search engine optimization ) ustası fatih bayantemur resmi blog yayın ağını kurdu.Sitede en çok aranılan , en güncel ve en tercih edilen özgün konulara yer veriliyor.

Daha önce sibersahne.com adresi üzerinde sayısız arama motoru dostu imzası atan fatih bayantemur yeniden bir deneyim ile karşı karşıya.

Bu defa hedefinde arama motorlarında üst sıralarda yer almak yerine google.com'un web sitelere biçmiş olduğu matematiksel pagerank değerini yükseltmek.
Fatih 2008 yılında kurmuş olduğu sibersahne.com ve diğer bir kaç web sitesini arama motorlarında türkiye'nin sayılı en zor kelimeleri arasında siteleri 1.ci sayfaya almayı başarmıştı.Siteler şuanda kapalı olmasına rağmen sıralamada halen yerlerini koruması seo piyasında bir çok webmaster hayrete düşürmüştü.

Şuanda yeni projeler üzerine yoğunlaştığından kendisini pagerank konusunda kanıtlamayı hedefliyor.Bu hedefini fatihbayantemur.blogspot.com adresi üzerinde uygulayacağını zaten web blogunda duyurdu.

Kendisine başarılarımızı sunarız mubisim.blogspot.com ailesi olarak.