12 Ekim 2009 Pazartesi

Muhabbet Kuşlarının Günlük Sertbest Uçuşları

Muhabbet Kuşları günlük serbest uçuşları

Muhabbet kuşları ve diğer kuşlar aslında mümkün kadar çok süre ile serbest uçuşa ihtiyaç duyar. Bu özellik yaratılışlarında vardır. Doğa, uçucu yaratıklar olduğundan kanatları vermiştir. Muhabbet kuşları serbestçe tüm gün uçabilseler kesinlikle ideal olacaktır. Bu da, kuş sahibinin büyük bir salması veya kuşları için düzenleyebileceği odası varsa mümkündür.

Tabii , açık hava salması veya kapalı salma inşa etmek veya satın almak da mümkündür. Böyle salmalarda keyifle sağa sola uçuşan bir muhabbet kuşundan daha çok sayıda kuş barındırılabilir. Küçük bir salmanız veya normal bir kafesiniz varsa, günde en azından dört saat serbest uçmalarını sağlarsanız uzun dönemde iyi sonuçlar alırsınız.

Kuşlar, kafeslerinde sürekli olarak oturmak zorundaysa bu onlar için büyük bir sıkıntı ve üzüntüdür. Kendinizi tüm gün bir odaya kilitlemek hoşunuza gider mi? Sanmıyoruz. Bu yüzden muhabbet kuşlarınızın, odanızda günde birkaç saat serbestçe uçmalarına izin verip veremeyeceğinizi ve odayı bu uçuş için güvenli bir şekle getirip getiremeyeceğinizi düşünmelisiniz.

Mubiş, Mubişim, Muhabbet kuşu .... blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder